Jyskfodpleje.se

 

 

 

Fotvårdare i Sverige som vill erbjuda sina kunder Allpresan i sitt sortiment eller har några frågor är välkommen att kontakta företagets Svenska kontaktperson  Alva Hvit   Måndag - Torsdag mellan Kl 09,00 - 15,00  Telefon 08 52503895 eller mail  support@jyskfodpleje.dk. Vi har även ett Svensk Bankgiro för att underlätta faktureringen.

JYSK FODPLEJETEKNIK A/S
Bremårevej 13
DK-8520 Lystrup
Telefon: +45-87416060 E-mail: mail@jyskfodpleje.dk  Web: http://jyskfodpleje.dk
 

Fotkräm med karbamid mot torr hud.

Allpresan är en mjukgörande fotkräm i skumform som innehåller karbamid. Allpresan är lätt att smörja in, absorberas snabbt in i huden och kladdar inte. Foten blir mjuk och smidig.


Allpresan har testats på svenska sjukhus, framförallt som fotkräm för diabetiker med torr och mycket torr hud. Testerna visar att huden blir mjuk och smidig, att hudsprickor och förhårdnader minskar samt att patienterna tycker att Allpresan är behaglig och lätt att använda, och uppskattar att Allpresan inte kladdar. Den stora fördelen vid användning av Allpresan, är att cremeskummet bildar ett tvådimensionellt nät på huden. Detta innebär att hudens barriärfunktion förstärks utan att hudporerna täpps till. Det uppstår ingen värmekänsla, och hudens naturliga funktioner som att andas och att avsöndra svett påverkas inte.

Allpresan innehåller inte doft-, färg- eller konserveringsämnen och därigenom blir risken liten för uppkomst av överkänslighet och allergier, även vid långvarig användning.
 

Allpresan diabetic - innovativ fotvård speciellt för diabetiker

Allpresan diabetic är en ny fotkräm i skumform för diabetesfoten. Diabetes innebär ofta torr och känslig hud - och hudens funktion som skyddande barriär försämras. Fötterna är speciellt utsatta och kräver daglig vård för att förebygga problem.

Allpresan diabetic är är utvecklat i samarbete med diabetesläkare, hudläkare och fotterapeuter för att vårda och skydda huden på fötterna vid de speciella förutsättningar som gäller vid diabetes. Innehåller karbamid och extra fuktgivande ämnen för att stärka hudbarriären. Allpresan diabetic är en medicinteknisk produkt, klass II A.

Användning: Smörj in fötterna 1-2 ggr dagligen eller enligt ordination. Allpresan diabetic är lätt att smörja in utan att kladda - skor och strumpor kan tas på direkt. Läs noga igenom bipacksedeln i förpackningen.

Allpresan diabetic finns i fyra varianter.

Allpresan diabetic basic innehåller 5 % karbamid samt Pentavitin och Panthenol. Produkten användes vid torr och känslig hud.


Allpresan diabetic intensive innehåller 10 % karbamid samt Pentavitin och Panthenol. Produkten användes vid mycket torr och fnasig hud.
 
Allpresan Diabetic Protect  skyddar vid fotsvamp.
 
Allpresan Diabetic Microsilver​ läcker små sår och stressad hud.

 
Allpresan krämskum för vård och skydd av torr och mycket torr hud

Allpresan 2 för torr hud, 5 % karbamid.

Allpresan 3 för mycket torr hud, 10 % karbamid.

Allpresan 4 för hälsprickor , 15 % karbamid.

 
Allpresan 4 Fotsalva vid intensiv behandling av mycket torr hud och hälsprickor, hela 15 % karbamid.

Allpresan Fotbad mjukar upp fötterna.
 
Allpresan Fotdeo Spray​ håller dina fötter torra.
 
Allpresan Fottranspiration​ Krämskum för svettiga fötter.
 
Allpresan Hand Krämskum gör även dina händer lika mjuka.
 
Allpresan Nagel-Tinktur​ lösning mot nagelsvamp.
 
Allpresan Skodeo håller även dina skor frächa.
 
Allpresan Skin Cair Hand gör även dina händer mjuka.
 
Allpresan Podo Expert krämskum för dina hälsprickor
 
Allpresan PediONE Peeling för dina fötter och ben.
 
Allpresan Nagelolja skyddar och förebygger infektioner i nageln.
 
Allpresan 7 Nageltinktur mot nagelsvamp.
 
Allpresan 7 Extra Krämskum -10 % Mjukgörande karbamid och  fotsvamps dödande skumkräm.

Användning av Allpresan är kliniskt dokumenterad vid svenska sjukhus.
Drift & produktion:  Wikinggruppen