Hmicare.se

 

Ett unikt produktsortiment för professionell användning för fotkliniker samt produkter för egenvård mellan fotvårdsbehandlingar. Utvecklat av fotterapeut.

Produkterna är till största del baserade på krämskumsteknologi och innehåller karbamid. Dessutom finns produkter för fotbad, fotskrubb, fotlotion/massagelotion och förbehandling av förhårdnader. Footlogix® ersätter sedan hösten 2017 Allpresan® i vårt produktsortiment.

Footlogix® produktsortiment är utvecklat i Nordamerika och används sedan drygt tio år tillbaka i 40 länder runt om i världen. Footlogix® produkter är genomgångna vad gäller bestämmelser för användning och försäljning på den europeiska marknaden och även specifikt för den svenska marknaden av EU responsible person/ Biorius, Manage, Belgien www.biorius.com Samtliga produkter är märkta med denna information. 

Produkterna i Footlogix® produktsortiment är inte testade på djur.

Samtliga produkter är märkta med en etikett med svensk text.

 

Footlogix Pediceuticals® har förtroende för miljontals fötter i över 40 länder, och erbjuder de helande lösningar som krävdes av välrenommerade proffs och deras kunder runt om i världen.

​För mer information om Footlogix produkter se http://footlogix.com

​Footlogix  och Spirularin®  marknadsförs i Sverige av :

Health Management Information HMI AB/HMI Care
Postadress: Box 9119, 400 93 Göteborg

Besöksadress: Stora Åvägen 21, 436 34 Askim
Tel: +46 31 68 26 60

http://hmicare.se

info@hmicare.se

Drift & produktion:  Wikinggruppen