Vårens stora nyhet

Vårens stora nyhet

Efter långa försöksstudier har vi nu tagit fram en produkt med en unik formula mot nagelsvamp. Resultaten på testgruppen har varit mycket goda och vi lanserar nu Nailsaves på den Svenska marknaden.

Våra fötter mår inte bra av att vistas för länge i täta och ibland för trånga skor. Vi stänger in dom i mörker och värme och en skada på nageln, kan lätt bli till grogrund för nagelsvamp infektion om vi inte gör något åt det.

Det finns en stor mängd preparat på marknaden som fungerar mer eller mindre tillfredsställande. Det viktiga för de drabbade och förstå är att någon kvick fix lösning mot nagelsvamp, finns inte, att läka en nagel tar tid!

Tillväxttakten är på minst ett halvår och för äldre personer kan denna, sträcka sig upptill ett år och detta är inget som går att forcera på något sätt.

Nailsaves unika formula gör att den fungerar mycket bra på hårt ansatta naglar, helt enkelt där infektionen hunnit gå långt.Nailsaves tillverkas av Pharmatena i Sverige och består enbart av naturliga ämnen.


Drift & produktion:  Wikinggruppen