Välkommen till nya FOTAKUTEN.SE

Välkommen till nya FOTAKUTEN.SE

Äntligen!

Efter mer än 10 år har det nu äntligen blivit av. Vår webbutik fotakuten.se har gjorts mer användarvänlig och skall nu bättre motsvara våra kunders behov av en modern webbutik.

Vad är nytt?

Ledordet för våra programerare har varit - Det skall vara enkelt ! Du behöver nu inte skapa ett konto eller hålla reda på lösenord för att handla hos oss. För dig som vill ha en faktura räcker det med att du anger ditt postnummer och din E post så är det klart. Vi passade även på att ta bort fakturavgiften.
Betala tryggt med kort och nu även i din Internetbank. Förskottsbetalning till Post eller Bankgiro har vi kvar. Vill du hämta ut och betala i butik så väljer du det alternativet i kassan.

Vad har vi tagit bort?

Alla våra drygt 7000 kundnummer är borttagna. Du som har varit kund sedan tidigare kommer inte behöva ditt användar namn och lösenord. Om du själv skulle vilja skapa ett konto hos oss senare för att tex. se din order historik så finns den möjligheten kvar.
Vi har även tagit bort alternativet Postförskott.

Vilka tekniska förändringar?

Här har våra programerare slitet i många timmar för att du som tidigare kund skall känna igen dig i butiken och samtidigt erbjuda en trygg och säker köpupplevelse.
Vi har även anpassat butiken för alla som väljer att handla via mobilen eller surfplattan.

Om du har några synpunkter eller om du tycker att det finns något som kan förbättras så hör gärna av dig till vår kundtjänst via E post : info@fotakuten.se


Drift & produktion:  Wikinggruppen