Spirularin mot nagelsvamp

Spirularin mot nagelsvamp

Spirularin® är ett produktsortiment som består av krämskum/mousse, gel/fotlotion samt nagelserum – för daglig användning för mjuka och fräscha fötter samt starka och fina tånaglar.
Samtliga produkter innehåller Spirulina, som ett extrakt av mikroalger som ger en antimikrobiell effekt genom en unik patenterad metod.

Spirularin® Mousse är en hud- och fotkräm i skumform som innehåller 10% karbamid samt dessutom ett extrakt av mikroalger. Spirularin® används för att ge intensiv vård till mycket torr hud. Moussen innehåller mjukgörande ämnen och algextrakt - Spirulina Platensis Extract (Spiralin). Moussen är lätt att smörja in, går mycket snabbt in i huden och kladdar inte. Strumpor och skor kan tas på direkt.

Spirularin® GEL är en tunnflytande hud- och fotlotion som tillför huden fukt och håller huden mjuk och smidig. Lätt att applicera. Baserad på kokosolja m fl naturliga ingredienser.

Spirularin® Nagelserum är ett koncentrat med ämnen som håller naglarna på hand och fot starka och fräscha. En droppe fördelas på naglar på hand alternativt fot och masseras in på respektive nagel, används morgon och kväll.
Spirularin hittar du hos FOTAKUTEN.SE


Drift & produktion:  Wikinggruppen