Lider av hälsprickor ?

Lider av hälsprickor ?

Våra fötter bär oss runt hela livet. I själva verket absorberar våra klackar mer än 600 ton kraft och slår marken 10 000 gånger om dagen - vilket motsvarar nästan fyra gånger runt jorden!
Det är inte konstigt att nästan 85% av människor lider av fot- eller fotrelaterade tillstånd. Och bland dem finns fötter med djupa hälsprickor. Spruckna hälar är inte bara smärtsamma och fula, men när hälarna är djupt spruckna kan denna tjockare hud på huden inte längre fungera som ett hinder för infektion, vilket sätter din hälsa i fara.
Så det är viktigt att använda effektiva fotvårdsprodukter som snabbt arbetar för att läka djupa hälsprickor och hydrera för att återställa till friska hälar och fötter.


Vad orsakar spruckna klackar?

Dagens livsstilsförändringar jämfört med det förflutna har stor inverkan på fötternas hälsa. Tillsammans med torra fötter, fetma, dålig cirkulation, dåligt passande skor och stående under lång tid bidrar alla till spruckna hälar.
När vi står nu lägger vår vikt på våra häls fettkuddar, vilket gör att huden expanderar. Om hälskinnet är extremt torrt har den inte elasticiteten för att passa utbyggnaden och djupa spruckna klackar kan utvecklas.
Det är dock viktigt att inse att djupa spruckna hälar som delar sig och blöder är annorlunda än de ytliga hälsprickorna som finns i torra, grova eller repiga fötter.
Att känna till skillnaden hjälper dig att välja en behandling som är specifikt formulerad för dina specifika fotproblem. Till exempel kan torr, grov eller repig hud vara resultatet av en svampinfektion, vilket kräver en annan behandling än djupt spruckna hälar.

Hur du fixar spruckna hälar ?

Om du redan lider av hårt spruckna hälar som delas och blöder är ett fotbad med en bra fotfil en bra start. En bra produkt som du kan pröva är tex. Footlogix® Cracked Heel Formula, vilket har visat sig ge förvandlings resultat som du kan se och känna omedelbart på extremt benägna, djupt delade, spruckna hälar.

Varför är Footlogix® Cracked Heel Formula en så bra lösningen för spruckna hälar? Först använder Footlogix® Cracked Heel Formula Dermal Infusion Technology® (DIT) för att leverera speciellt formulerade ingredienser, till exempel en högre koncentration av urea för att ge maximal hydrering och dra fukt till spruckna hälar, kvällsolros och aloe för att förbättra strukturen i huden och läka djupa hälsprickor och för att förhindra framtida hälsprickor. Formelens intensiva hydrerande och mjukande egenskaper kan faktiskt läka djupa sprickor och sprickor på bara några dagar.

En annan viktig egenskap med Footlogix® Cracked Heel Formula är att den inte tätar huden med ocklusiva oljor. Detta är särskilt viktigt för dig som har diabetes , eftersom bristen på transpiration (svett) faktiskt kan få huden att gå sönder, vilket förvärrar hälproblem.
Drift & produktion:  Wikinggruppen