Gehwol Sensitive med Silver

Gehwol Sensitive med Silver

Känslighet är inte något som bara uppstår! Symtomen, såsom klåda, rodnad och känslan av brinnande hud är ett resultat i slutet av en kaskad som börjar med torr hud.

Utan ordentlig vård förlorar huden sin skyddande barriärfunktion. Bakterier och allergener skapar mer ansträngning - nya irritationer uppstår. GEHWOL med Sensitive, tar hand om den känsliga huden och motverkar överdriven spridning av bakterier.

Med utvalda ingredienser förhindrar GEHWOL med Sensitive bakterier och allergener att sprida sig i djupare hudskikt, vilket ger en effektiv förebyggande av infektioner. Dessutom ger krämen foten skonsam och värdefull omsorg och fukt. Keramiderna som finns i krämen och som också finns i huden regenererar barriärfunktionen i huden och skyddar mot uttorkning. Detta gör huden mer motståndskraftig mot yttre påverkan.

GEHWOL med Sensitive har också ett speciellt vapen mot svamp och bakterier med MicroSilver BG ™ med hög renhet. MicroSilver BG ™, efter applicering, "viks" över huden och ger en depåeffekt. Härifrån frigörs silverjoner som stör cellens ämnesomsättning av bakterier och svampar. Överdriven spridning är således förhindrad.


GEHWOL med Sensitive är kliniskt och dermatologiskt testat. Krämen är inte bara generellt lämplig för känslig hud, men också som terapeutiskt lämplig för vård av diabetes och atopisk dermatit. Beredningen ska appliceras dagligen morgon och kväll på den rena torra huden. En mild massage stöder behandlingen.
Drift & produktion:  Wikinggruppen