Hårborttagning med Diodlaser

Razorlase är den senaste, mest effektiva,starkaste och säkra metoden när det gäller att permanent bli av med hårväxt på kroppen.

Vad kostar  en laserbehandling?

Du behöver inte köpa och betala ett antal behandlingar i förskott för att få ett bra pris. Här får du ett mycket bra pris redan första gången!

Rygg 1000 kr  Bröst 1000 kr Halva ben 800 kr  Hela ben 1200 kr Armhåla 500 kr  Axlar 500 kr Överarm 600 kr Hela armar inkl händer 1000 kr

Vi utför inga behandlingar  genitalt. Det går bra att betala kontant eller med dom flesta kontokort. Vi tar tyvärr inte Amex eller Diners.

Hur går laserbehandlingen till?

Vi kommer att applicera en kylande gele på det nyrakade område som skall behandlas. Du kommer att få använda skyddsglasögon.

Operatören kommer att ställa in lasern beroende på din hudtyp och vilket område som skall behandlas. För att garantera ett riktigt bra resultat

kommer vi att lasra området ca 5 gånger per behandlingstillfälle. Laserutrustningen vi använder är Alexandrit 755 nm för ljusa hår, Diode 808 nm och YAG nm1064 för mörk hud.

Vad skall jag tänka på innan behandlingen?

Området som skall behandlas skall vara nyrakat. Använd inte produkter av typ "brun utan sol" , deodoranter, parfym eller hudkräm. Du skall inte

vaxa , epilera och inte heller sola området ca 4 veckor innan laserbehandlingen. Kom gärna i oömma kläder.

Gör det ont?

Om du är van med att vaxa så kommer du att tycka att det inte känns alls. Dom flesta tycker att det känns som en gummisnodd träffar din hud. Lasern

träffar din hårsäck som värms upp till ca 70 grader och dör. Maskinen arbetar med flera kraftfulla kylsystem och smärtan försvinner mycket snabbt.

Hur ofta måste jag behandla området ?

Vi rekomenderar ca 5 gånger per område med minst 2 månaders intervall för att permanent bli av med oönskad hårväxt. Det är bara dom aktiva hårsäckarna som lasern kommer åt.

Beroende på hormoner och andra omständigheter kan du behöva att upprepa behandlingen någon enstaka gång efter en tid. Om du är extremt hårig kan det behövas 6-8 gånger för att bli helt av med allt hår.

När är laserbehandling olämplig?

 Det går inte lasra över tatueringar. Du bör inte heller vara gravid eller ammande. Det är även ej lämpligt om du använder vissa mediciner som roaccutan eller

vissa antibiotika. Om du är osäker så fråga gärna ! Operatören kan neka behandlingen om det finns något som skulle äventyra din hälsa. Vi vill även att du har fyllt 18 år.

Hur beställer jag tid?

Ring 08 644 07 20 eller maila till [email protected] du kan även beställa tid i salongen. Adressen är Torkel Knutssonsgatan 35, T -bana Mariatorget, på södermalm i Stockholm.

På Instagram kan du se hur enkelt en hårborttagning hos oss går till  :    https://www.instagram.com/p/Btb09qKCisv/

Drift & produktion:  Wikinggruppen